Mix od najboljih vrsta Tamjana (DO ISTEKA ZALIHA!)

74,88 

Većina nas je mislila da postoji samo jedna vrsta tamjana, poznata kao crkveni tamjan koji se koristi u ritualima kade u crkvama. Međutim, drvo Boswellia, iz kojeg dobivamo ljekovitu i mistično mirisnu smolu tamjana, ima 25 različitih vrsta.

Kako biste mogli isprobati više vrsta tamjana i odabrati onu koja vam najviše odgovara, kako po mirisu tako i po ljekovitim svojstvima, GloryDay nudi različite vrste tamjana u manjim pakiranjima.

  • Eritrea tamjan (Boswellia papirifrea) – tamjan iz Eritree koji ima miris meda s igračkom notom, savršen za podizanje raspoloženja (25 grama).
  • Aden prvi izbor (Boswellia Carteri) – tamjan iz Somalije, s jakim i dubokim mirisom, preporučuje se za večernje opuštanje (25 grama).
  • Indijski tamjan (Boswellia serata) – tamjan iz Indije, s lagano citrusnim mirisom, potiče radost i dobro raspoloženje (25 grama).
  • Oman zeleni tamjan (Boswellia sacra) – tamjan iz Omana, koji spada među najbolje i najrjeđe vrste tamjana, ima transformirajuća svojstva, a miris treba doživjeti (10 grama).
  • Smirna (Commiphora Myrrha) – smola koja nije tamjan, ali ima prekrasan aromatično sladak miris i potiče kreativnost i stvaralaštvo (20 grama).
  • Kyphi – mješavina 18 biljaka i tamjana koja se tradicionalno koristi navečer za umirivanje i bolji san (15 grama).

Kadilica NIJE uključena u cijenu.

Usporedi

Opis

Tamjan, ljekovite smole ili bilje možete kaditi na kadilicu na svijeću ili na kadilicu na brikete.

Isprobajte koje sve vrste Tamjana i ljekovitih smola nam je poklonila priroda za naše najviše dobro, za naše kako tjelesno tako i metalno a na kraju i duševno zdravlje.

Dodatne informacije

Težina:

120 g

1 recenzija za Mix od najboljih vrsta Tamjana (DO ISTEKA ZALIHA!)

  1. admin

    “Svaka čast na iscrpnom objašnjenju u vezi tamjana. Hvala i svako dobro!” H.I.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.