Maska za dubinsko čišćenje kože lica od 3 čarobna sastojka

Dnevno umivanje kože lica i ne čisti baš dubinski kožu, pa često dolazi do različitih problem zbog kojih se ne osjećamo više ugodno u vlastitoj koži.

Čarobni sastojci ove maske:

  • Zelena glina
  • Cink-oksid
  • Ružmarin

Zelena glina je prirodni mineralni prah pun bogatih minerala poput magnezija, kalcija, kalija i željeza. Ova glina ima snažna svojstva apsorbiranja i detoksikacije, što je čini idealnim sastojkom za dubinsko čišćenje kože. Nježno uklanja nečistoće, višak masnoće, toksine i čak pomaže u sužavanju pora.

Cink-oksid je poznat po svojim protuupalnim svojstvima, što ga čini izvrsnim sastojkom za tretiranje akni i upalnih stanja kože. Primjena maske za čišćenje lica s cink-oksidom može pomoći u smanjenju upala, crvenila i iritacija na koži.

Ružmarin je bogat antioksidansima i ima protuupalna svojstva, što ga čini izvrsnim sastojkom za njegu kože. Njegova prirodna svojstva pomažu u čišćenju i detoksikaciji kože, suzbijanju bakterija i smanjenju upala. Također može pomoći u regulaciji proizvodnje sebuma, što je posebno korisno za masnu kožu.

Maska može pomoći kod:

 

  1. Pristića, akne i ekcema
  2. Masne i nezdravo sjajna kože
  3. Upaljene i crvena kože
  4. Ranica i ožiljaka od tiskanja prištića

Ako kožu ne čistimo pravilno i dubinski da ona postaje:

  • Suha i zategnuta
  • Prhuta i ljušti se
  • Nastaje svrbež
  • Miteseri kojih se ne znamo riješiti

“ U prirodi se krije tajna čistog lica, a maska je ključ koji otključava njezinu ljepotu. ”

Nepoznati autor

Ljekovita svojstva Ružmarina

Ružmarin je fantastičan sastojak u maskama za čišćenje lica s mnogim koristima za kožu. Evo nekoliko načina na koje ružmarin može pomoći:

  1. Antiseptička svojstva: Ružmarin ima prirodna antiseptička svojstva koja mogu pomoći u suzbijanju bakterija i mikroorganizama na koži. Time se smanjuje rizik od pojave akni i infekcija na licu.

  2. Osvježavajući učinak: Osim što ima blagotvorna svojstva za kožu, ružmarin također pruža osvježavajući i tonizirajući učinak. Kada se nanosi na kožu, može ju osvježiti, opustiti i poboljšati cjelokupan izgled kože.

  3. Poticanje cirkulacije: Ružmarin potiče cirkulaciju krvi i limfnog sustava, što može rezultirati poboljšanom opskrbom kisikom i hranjivim tvarima kože. To može pomoći u poticanju obnove stanica kože i davanju zdravog sjaja.

  4. Antioksidativna svojstva: Ružmarin je bogat antioksidansima koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i smanjenju oštećenja kože uzrokovanog vanjskim faktorima poput UV zraka i onečišćenja.

5. Uklanjanje mrtvih stanica kože: Ružmarin može djelovati kao blagi eksfolijant, pomažući u uklanjanju mrtvih stanica kože i otklanjanju nakupljenih nečistoća. To može rezultirati svježijim i sjajnijim izgledom kože.

 

Cink-dioksid smanjuje upale i crvenilo kože. Koža se vraća u balans i nije više masna. Zelena glina hidratizira kožu i vraća joj normalnu funkciju vlažnosti, kako se koža ne bi prhutala i bila zategnuta.
Ružmarin dezinficira tako da akne, prištići i ekcemi nestaju i ne vraćaju se.

Istražite GloryDay proizvode za lice

Join the Discussion

Your email address will not be published.

Kartica kupnje0
Nemate proizvoda u košarici
Nastavi kupovati
0