O meni

Nekoliko rečenica o meni

Opisati sebe u nekoliko rečenica i dopustiti drugima da vas bolje upoznaju može biti izazovno. Možda je najbolje početi od kraja, razmišljajući o onome što već imamo. Često smo usmjereni na svoje nedostatke i ono što nam nedostaje, ali putem godina rada u gastronomiji, smjenama koje traju od jutra do sutra i prehranom koja se ne bi trebala nazivati zdravom, shvatila sam koliko je važno brinuti o vlastitom zdravlju.

Preko 1000 proizvedenih proizvoda, na biljnoj bazi, od prirodnih sastojaka, proizvedenih u zaštićenim uvjetima.
500 +
Više od pet godine pronalaženja ljekovitih bilja i proizvodnje prirodnih proizvoda specijaliziranih za njegu kože, lica, masažu i sl.
0 +
Prirodni, HandMade, Biljni proizvodi: pogodan za vegane,bez dodataka, napravljeni sa znanjem i iskustvom.
0 %
80.000 pretplatnika na Facebooku, te zadovoljnih korisnika koji često konzumiraju GloryDay proizvode.
0 K

Vaše povjerenje mi je najveći prioritet!

Tko stoji iza Glory Day?

Gloria Glušac

Gloria Glušac

Fitoterapeut

“To se ne dešava meni i bližnjima mojima, već tamo nekome…”

Život, ili možda viša sila, me podsjetio da nisam besmrtna, te da nisam izuzetak od izazova koje svi dijelimo. Korak po korak, poput mačke koja neprimjetno prati svaki korak miša, moje zdravlje je počelo slabiti, dublje od samog površinskog stanja. Razočarana sam u modernu medicinu jer, unatoč napretku u znanju, čini se da rješenja nisu tako jednostavna kao uzimanje tablete.

Sa svojih 27 godina, svijest i savjest su mi sugerirali da ‘rješenje’ nije tabletomanija, koliko god se to činilo ‘lakim’ izlazom. Na tom putu iscjeljenja, duhovi mog djetinjstva su me podsjetili da u meni leži mali travar koji zna koje biljke koristiti i na koji način. Tako me put odveo među prekrasne austrijske planine, gdje sam završila edukaciju za Ayurveda zdravstvenog savjetnika.

S novostečenim znanjem, uspjela sam iscijeliti svoje tijelo, promijeniti prehranu te navike vezane uz kretanje i odmor. Uskoro završavam edukaciju za fitoterapeuta, ponovno budeći stara sjećanja na dane kada su me baka i deda vodili po zagorskim šumama i livadama, strpljivo mi objašnjavajući svrhu svakog šarenog cvjetića. Kozmetika mi je tada bila nepoznat pojam, no zbog mamine želje za prirodnom kremom, postepeno sam počela izrađivati kreme za nju i poznanike. Tijekom tog procesa, shvatila sam da mi nedostaje stručno znanje. 

Još uvijek okružena austrijskom prirodnom ljepotom, trenutno završavam godinu dana edukacije o izradi prirodne i biljne kozmetike. U međuvremenu, uspješno sam dovršila svoj put iscjeljenja i vratila svoje zdravlje u prvobitno stanje – sada se osjećam fantastično. Odlučila sam podijeliti svoje stečeno znanje s drugima jer vjerujem da ono što imam u glavi ima vrijednost. Stoga, stvaram sadržaj na društvenim mrežama o biljkama koje promatram i nalazim u prirodi. 

Od istih biljaka izrađujem različite proizvode, uključujući kreme za lice, kreme za ruke i tijelo, masti protiv bolova i šampone za kosu. S obzirom na to da je čovjek cjelovit, tako je i njegovo zdravlje. To zdravlje sastoji se od tijela, na čije stanje možemo utjecati putem krema i masti, duha (psihe), kojeg možemo poticati upotrebom mirisa poput tamjana, smirne i eteričnih ulja, te na kraju samih duša koje se raduju kada činimo dobro za sebe.

Polja cvjetnih
puna mi duša
dok tebe, Gloryday
gleda i sluša.

Svaki cvijetić
i biljčica svaka
za tebe, Gloryday
tema je laka.

Da li zdravlje,
ljepota ili miran san,
kroz sve biljke
poklon od Boga nam je dan.

Mnogi već znamo
kad nas nešto muči,
kako si pomoć
Gloryday nas uči.

Eto i danas
naša mala zvijezda blista,
kako da budemo zdravi,
Gloryday ima savjeta trista.”

Autor: Biserka Keglević

Posljednji postovi na Blogu…

Gavez – prirodno čudo

Danas ćemo istražiti ljekovita svojstva gaveza i predstaviti vam revolucionarne gele koje proizvodi GloryDay. Ovi domaći uljni gelovi…

Pratite me na društvenim mrežama

Kartica kupnje0
Nemate proizvoda u košarici
Nastavi kupovati
0