Pravila o privatnosti za Glory Day

Pravila o privatnosti za Glory Day

Na https://gloryday.eu/, koji je dostupan s https://gloryday.eu/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument Pravila o privatnosti sadrži vrste informacija koje se prikupljaju i zabilježavaju od strane https://gloryday.eu/ i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima o privatnosti, slobodno nas kontaktirajte. Naša Pravila o privatnosti su izrađena uz pomoć Generatora pravila o privatnosti.

Zapisnici

https://gloryday.eu/ slijedi standardni postupak korištenja zapisnika. Ti zapisi bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio su usluga analitike hostinga. Informacije prikupljene putem zapisnika uključuju internet protokolne (IP) adrese, vrstu preglednika, pružatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, referentne/izlazne stranice te eventualno broj klikova. Te informacije nisu povezane s bilo kakvim osobno prepoznatljivim informacijama. Svrsishodnost informacija je analizirati trendove, upravljati stranicom, pratiti kretanje korisnika na web mjestu i prikupljati demografske informacije.

Kolačići i web oznake

Kao i bilo koja druga web stranica, https://gloryday.eu/ koristi “kolačiće”. Ti kolačići koriste se za pohranu informacija, uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web mjestu koje je posjetitelj pristupio ili posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od trećih prodavača na našem web mjestu. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačiće, kako bi poslužio oglase posjetiteljima naše stranice na temelju njihove posjete www.website.com i drugih web lokacija na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odbiti upotrebu DART kolačića posjetom Pravilima o privatnosti Google oglasa i mreže sadržaja na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši oglašivački partneri

Neke oglašivače na našem mjestu mogu koristiti kolačiće i web oznake. Naši oglašivački partneri navedeni su u nastavku. Svaki od naših oglašivačkih partnera ima vlastita Pravila o privatnosti koja se odnose na njihove politike o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, povezali smo se s njihovim Pravilima o privatnosti u nastavku.

Google https://policies.google.com/technologies/ads

Pravila o privatnosti

Možete konzultirati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera na https://gloryday.eu/.

Pravila o privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti https://gloryday.eu/ ne primjenjuju se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vas savjetujemo da konzultirate odgovarajuća Pravila o privatnosti tih oglašivačkih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. To može uključivati njihove prakse i upute o tome kako odustati od određenih opcija.

Možete odabrati onemogućiti kolačiće putem postavki svog preglednika. Više detalja o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima možete pronaći na web stranicama odgovarajućih preglednika. Što su kolačići?

Informacije o djeci

Još jedan dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite za djecu prilikom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili nadziru i vode njihovu internetsku aktivnost.

https://gloryday.eu/ namjerno ne prikuplja nikakve osobno identificirajuće informacije od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete pružilo takve informacije na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo uložiti sve napore da takve informacije brzo uklonimo iz naših zapisa.

Pravila o privatnosti samo online

Ova Pravila o privatnosti primjenjuju se samo na naše online aktivnosti i važe za posjetitelje naše web stranice o informacijama koje dijele i/ili prikupljaju na https://gloryday.eu/. Ova politika ne vrijedi za informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Suglasnost

Korištenjem naše web stranice, izražavate suglasnost s našim Pravilima o privatnosti i slažete se s njenim Uvjetima i odredbama.

Kartica kupnje0
Nemate proizvoda u košarici
Nastavi kupovati
0